maanantai 28. toukokuuta 2012

Lomalla

Oon ollut tosi laiska bloggaaja viimeaikoina, anteeks! Toisaalta ei ole oikein ollut mitään kirjoitettavaakaan. Tiivistettynä viimeisimmän kuukauden tapahtumat ja mietteet:

  1. Palvelutalossa lopetin työt parisen viikkoa sitten. Tavallaan ärsytti lopettaa silloin, kun olin juuri ehtinyt tutustua kaikkiin asukkaisiin ja ehtinyt hoitaa jokaista ainakin kerran, mutta en kyllä ole haikaillut takaisin enää töiden loppumisen jälkeen. Oli se vaan liian kiireinen paikka huonolla palkalla, että ihan mielellään vaihdan työpaikkaa. Toisaalta sain sieltä tosi paljon kokemusta ja itseluottamusta, kun olihan siellä aika erilaisia asiakkaita verrattuna esim. kotihoitoon. Itse ainakin haluan kehittyä hoitajana ja nähdä erilaisia työpaikkoja nyt, kun olen vielä vastavalmistunut enkä ole sitoutunut mihinkään yhteen työpaikkaan.
  2. Nyt lomailua tiedossa vielä viikon verran...
  3. ...ja sitten kutsuukin taas tuttu ja turvallinen kotihoito! Jea, harvoin olen innolla odottanut loman loppumista, mutta kyllä se on taas kiva päästä näkemään tuttuja mummoja! Kotihoidossa ahertamista on tiedossa sitten ainakin elokuun loppuun. :)


Mukavaa kesää kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Mikä on palveltalossa työskentelen lh:n palkka?
    Entä paljonko teillä on kotipalvelussa palkka?

    VastaaPoista
  2. Tuo oli yksityinen palvelutalo ja siellä kuukausipalkka oli n. 1750e+lisät, tosin itse en saanut edes sitä koska mulla ei ollut täydet listat.
    Kaupungin kotihoidossa taas kuukausipalkka on n. 1950e+lisät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...Kyllä mun mielestä se parikin sataa euroa on paljon, varsinkin lähihoitajan palkoilla.

      Poista
  3. Pehmis: Kyllä on todellakin.
    Itsestäni ei vain oo kotipalveluun, ei ainkaan omilla leveyksillä. Riittää, kun kuuntelee kotihoidon naisten juttuja, huh! Ei kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D jep, kaikki ei tykkää. Muistan kun koulussa käytiin kaikkia kotihoito-juttuja läpi niin kaikki vaan valitti että buu kotihoito on tylsää, mutta nyt tuntuu että joka toinen ex-luokkalainen onkin kotihoidossa töissä..

      Poista
  4. Jos aikataulu ei ois niiiin hitsin tiukaksi laitettu (täällä kusee kotihoito = asiakkaita otetaan lisää, muttei henkilökuntaa lisätä sen mukaan). Niin voisin ollakki kotihoidossa. Mä en vaan tykkää siitä tyylistä, että sä käytt tyyliin kaks minsaa ja huuat ovelta heipat.

    VastaaPoista