maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kotihoitoo

Nyt jo puolet kesästä mennyt! 6 viikkoa takana kotihoidossa, 6 jäljellä. En halua tuon loppuvan! Nautin olostani siellä huippumummojen ja -työkavereitten kanssa ja alan varmaan alan itkemään, kun pitää elokuun lopussa sieltä lähteä :'D En elättele turhia toiveita, että työt jatkuisi siellä vielä elokuun jälkeenkin, koska KAUPUNKI SÄÄSTÄÄ ja jakelee typeriä ohjeitaan. Sijaisia ei saa syksyllä palkata enää ollenkaan, siis millekään kaupungin kotihoidon alueelle. En tajua miten ne aikoo pärjätä, kyllä siinä sitten vakkarit kärsii kun joutuvat tekemään tekemään tuplavuoroja jonkun sairastuessa jne.! On tää niin väärin, että heti kun löytää sellaisen paikan, johon voisi mielellään jäädä töihin vaikka loppuelämäkseen niin sitten tulee tuollaisia typeriä säädöksiä kaupungilta.. ja rahaa sitten kyllä riittää kaiken maailman parkkihallien rakentamiseen yms. Päättäjät ei ajattele sitä, mistä oikeasti on puute. Tulisivat pariksi viikoksi tutustumaan hoitotyöhön.

Tämä kesä on juuri noiden säästötoimien takia ollut tuplasti rankempi kuin viime kesä tuolla, koska välillä ollaan menty hurjan pienellä miehityksellä, kun on sairaslomia ollut niin paljon. Silti olen viihtynyt nyt vieläkin paremmin kuin vuosi sitten! Jotenkin tuntuu, että kiire on vaan parantanut työilmapiiriä tuolla, kun on pitänyt pelata yhteen ja jokaisen vuorollaan pitänyt joustaa ja tehdä töitä klo 7-21. Tietystihän siinä väsyy, mutta yhdessä sitten hervottomina nauretaan kun kaikkia väsyttää niin paljon että kaikki tuntuu hauskalta. Eikä mua harmita sekään ollenkaan, ettei ole kesälomaa, kun säät nyt on ollut ihan sitä sun tätä ja töissäkin on ollut niin kivaa! :)


Kivaa kesänjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Saman työntekijäpulan olen huomannut molemmissa "oikeissa ja pitkissä" työsuhteissani, toinen varastossa ja toinen toimistosihteerinä. Tuntuu todella typerältä, että sijaisia ei saa palkata ja vielä vanhoista tekijöistä "poistetaan", milläs ne työt sitten tehdään? Muistan myös omista lh-harjotteluistani, miten tekijöitä ei ollut tarpeeksi ja "vanhat" joutuivat tekemään paljon töitä. Sen myös huomasi joidenkin naamavärkistä ja kuitenkin ihmisten kanssa tehdään töitä. Ole siinä sitten vuodepotilaana, kun hoitajasi ei jaksa kuunnella ja mielenkiinnon puutteen huomaa nassusta :( Tai itse ainakin kiinnitin näihin asioihin huomiota, toivottavasti potilaat eivät tätä osanneet katsoa! Kun tilanne ei todellakaan ole potilaiden syytä :(

    Ihanaa kuitenkin, että olet hyvässä porukassa, ylimääräiset työtkin maistuvat paremmin näin! Mukavaa kesänjatkoa ja toivottavasti saisit kuitenkin jatkaa paikassasi :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, potilaat on tähän kyllä niin syyttömiä. En tiiä onko niistä sitten kivempaa että niiden luona käy ne samat rättiväsyneet hoitajat, kuin monet uudet ja pirteät hoitajat...hmm.

    Mutta kiitos ja toivotaan että työt jatkuis... :)

    VastaaPoista